Segueix en directe el partit de Lliga entre Barcelona i Alabès

Ja pots llegir la CRÒNICA de la golejada

13 Feb 2021
FINAL: Barça 5 - 1 Alabès
Gol anul·lat

Gol anul·lat a Trincao, per fora de joc. Havia rebut a l'espai i marcat el seu 'hat trick'... però sortint en posició incorrecte. El VAR ho confirma. Així que, noi, sentint-ho molt, et quedes amb només dos gols

El partit està vist per a sentència. El Barça s'agrada i l'Alabès fa estona que ha abaixat els braços

Canvi

I més CANVIS: Al Barça, Dembélé entra per Griezmann. I a l'Alabès, Borja i Deyverson entren en el lloc de Joselu i Lucas Pérez

Gol

GOOOOOOL DEL BARÇA!! GOL DE JUNIOR!! 5-1!! Gairebé no dona temps a cantar-ne un, que n'arriba un altre. Jugada que desencalla Riqui a l'eix de l'atac. Després Messi pica la pilota per a Griezmann, que centra i Junior remata

Gol

GOOOOOOOL DEL BARÇA!! GOL DE MESSI!! 4-1!! Messi no ha pogut marcar abans, però ara no falla. I quin golarro! A la zona de tres quarts retalla, es fa un espai i envia un xut amb rosca a l'escaire. Barraca!

Gol

GOOOOOOOOOL DEL BARÇA!! GOL DE TRINCAO!! 3-1!! Arriba el tercer! Pilota a l'espai per a Messi, que encara el porter però no el supera en l'un contra un. Però no passa res: Trincao agafa el refús i no perdona!

Canvi

Més CANVIS: Al Barça, Pjanic i Dest entren en el lloc de De Jong i Mingueza. I a l'Alabès, Pere Pons relleva Pina

El Barça ataca i ataca, buscant la sentència. Bona reacció de l'equip després del gol en contra

Canvi

CANVI al Barça: Pedri entra en el lloc d'Ilaix

Aturada

Trincao perdona el tercer! Pilota a l'espai per al portuguès, que encara el porter i remata. Però no ajusta prou la pilota i el porter Pacheco desvia el tir!

Aturada

Intenta reaccionar el Barça. Sembla que el gol ha servit per despertar l'equip. Messi té una falta a favor que el porter Pacheco pot aturar!

Gol

GOL de l'Alabès! GOL de Luis Rioja! 2-1! El Barça es relaxa i l'Alabès ho aprofita. Error d'Ilaix, que perd una pilota al mig del camp. L'Alabès surt a la contra, Rioja encara Ter Stegen i no falla. Ai, ai, ai...

El Barça comença la segona part molt relaxat. Com si la feina estigués feta. I sí, el 2-0 hauria de ser suficient, però estaria bé no badar massa

Xut fora

Atenció a l'Alabès, que comença la segona part atacant. pilota a l'àrea per a Lucas Pérez, que encara Ter Stegen i xuta fora. L'ha molestat De Jong i això ha estat clau perquè no pogués apuntar bé

Canvi

Comença la segona part amb CANVIS: Al Barça, Umtiti entra en el lloc de Busquets. I a l'Alabès, Laguardia i Rioja entren en el lloc de Martín i Íñigo Córdoba

13 Feb 2021
DESCANS: Barça 2 - 0 Barça
Gol

GOOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Messi! 2-0!! I aquest ningú tindrà nassos d'anul·lar-lo, per més ganes que en tinguin. Messi rep a la zona de tres quarts, s'en va de dos i remata. La pilota toca al pal i barraca. Ara sí. El segon!

Polèmica arbitral

El fora de joc és... per l'espatlla de Griezmann. O això diu el VAR. Koeman, emprenyat com una mona, explota contra el quart àrbitre, demanant explicacions. L'àrbitre principal li diu que es calmi. Quin VAR més estrany