FINAL: Barça 3 - 0 Elx
Lesió

Es queixa de dolor Umtiti. Va coix, Sembla un cop a l'entrecuix, però no acaba de quedar clar. En qualsevol cas, es recupera i pot seguir jugant

Xut fora

Doble ocasió de Griezmann! Primer, una rematada forçada que surt fora, i just després un xut creuat que toca al lateral de la xarxa

Canvi

Més CANVIS. A l'Elx, Luismi entra en el lloc de Nuke

Canvi

TRIPLE CANVI al Barça: Griezmann, Lenglet i Dest entren en el lloc de Braithwaite, Piqué i Jordi Alba

Gol

GOOOOOOOL del Barça!! GOL de Jordi Alba!! 3-0!! La jugada la inicia Messi, fent un canvi de joc llarg al segon pal. Braithwaite la despenja i Jordi Alba remata des de l'àrea petita

Canvi

CANVIS a l'Elx. Nino i Carrillo entren en el lloc de Pere Milla i Lucas Boyé

Atenció al Barça, que està a punt de fer el tercer. Atac ràpid després del servei de centre i pilota a l'espai per a Dembélé que no pot rematar pels pèls

Gol

GOOOOOOOL del Barça!! GOL de Messi!! 2-0!! Arriba el segon després d'una jugada excel·lent de Frenkie de Jong! Ha marxat de tothom, ha entrat a l'àrea i ha cedit per a un Messi que ha fet dos retalls i no ha perdonat

Canvi

CANVI al Barça: Busquets entra en el lloc de Trincao

Sento no explicar gaire cosa, avui. Però és que no passa res. Quin panorama

Canvi

CANVIS a l'Elx: Fidel i T.Moriente entra en el lloc de Cifuentes i Rigoni

El partit segueix sent lent, difícil de digerir. Molta posició i poca mobilitat. Molta possessió i pocs riscos

Resposta de l'Elx! Atac que remata finalment Lucas Boyé, desviat. El Barça necessita recuperar el guió de la primera meitat: tenir la pilota. I que l'Elx corri riscos

Gol

GOOOOOOOL del Barça!! GOL de Messi!! 1-0!! A falta d'accions col·lectives, Messi fa de les seves. L'argentí ataca per l'eix, es recolza amb Braithwaite i acaba entrant a l'àrea per fer el primer!

Canvi

Comença la segona part al Camp Nou (Barça 0 - 0 Elx). El Barça ha fet un CANVI: Dembélé ha entrat en el lloc de Pjanic

24 Feb 2021
DESCANS: Barça 0 - 0 Elx

La primera part acabarà amb una doble arribada del Barça. Que, com en la línia d'aquest primer temps, s'encalla quan entra a l'àrea

Aturada

Ocasió de l'Elx, de Pere Milla! Recuperació al mig del camp i transició que acaba amb un xut potent però centrat. El porter ha refusat i la defensa, a empentes i rodolons, ha acabat traient-la