Aprofundiment sobre l'"aprovat justet" de Laporta: els apunts en calent del Barça - Vila-real

Trist comiat d'un Barça amb moltes assignatures pendents (0-2)

22 May 2022
FINAL: Barça 0 - 2 Vila-real

Una abraçada als aficionats que s'han menjat un parell d'hores de cotxe per venir a veure AIXÒ. Us mereixeu el cel. La secció d'esports de l'ARA us envia tot l'escalf del món

Canvi

CANVI al Barça. Mingueza entra en el lloc de Dani Alves. Molt possiblement serà el darrer partit de blaugrana de tots dos jugadors. Almenys, de Mingueza

Pausa de refresc. El Barça ha fet un pas endavant, però el Vila-real es defensa bastant bé

Gol anul·lat

Gol anul·lat al Barça per fora de joc. Havia marcat Frenkie de Jong, però l'acció venia precedida per una jugada d'Ansu que sí que estava en orsai

Canvi

CANVIS al Barça. Memphis i Riqui Puig entren en el lloc de Ferran i Gavi

Canvi

Triple CANVI al Vila-real: Jackson, Estupiñán i Serge Aurier entren en el lloc de Mario Gaspar, Paco Alcácer i Trigueros

Riqui Puig i Mingueza, s'escalfen. Són dos dels jugadors que estan cridats a marxar del Barça, aquest estiu. Xavi els donarà els últims minuts al Camp Nou

Canvi

CANVIS al Barça. Dembélé i Ansu entren en el lloc d'Adama i Aubameyang

Gol

GOL del Vila-real! GOL de Moi Gómez! 0-2! Error greu d'Adama, que ha recuperat una pilota en defensa... però després l'ha regalada al Vila-real. I Moi, al punt de penal, no ha perdonat

Polèmica arbitral

El VAR intervé per anul·lar un penal a favor del Barça. Correctament. La falta sobre Ferran s'ha produït fora de l'àrea

El Barça comença bé la segona part. Araujo ha tingut un parell d'aproximacions que han estat a punt d'acabar amb gol

Comença la segona part al Camp Nou. Sense canvis

22 May 2022
DESCANS: Barça 0 - 1 Vila-real
Targeta groga

GROGA per a Parejo, per tallar un atac d'Adama agafant-lo de la samarreta. El típic placatge de rugbi, per entendre'ns

GROGA per a Gavi, per tallar un contraatac amb falta

Aturada

Gran aturada de Rulli! Ferran Torres remata de volea però el porter evita el gol amb una gran estirada!