BARÇA
Esports Barça 05/02/2015

Pedro: "Estic content d'estar aquí però mai se sap què passarà demà"

El davanter blaugrana ha parlat després de l'entrenament d'aquest dijous a la Ciutat Esportiva, i ha deixat oberta la possibilitat de marxar al final de temporada

Martí Molina
2 min
Pedro Rodríguez / FCB

Sant Joan DespíPedro Rodríguez ha estat l'encarregat de parlar després de l'entrenament d'aquest dijous, a la Ciutat Esportiva del Barça. El davanter canari, de qui s'havia especulat amb la possibilitat de deixar el club aquest estiu passat, ha deixat oberta la porta a una possible sortida aquest estiu. "Estic content d'estar aquí però un mai sap el que passarà demà. Per ara estic tranquil, amb el cap posat al club fins final de temporada".

El davanter, un dels puntals del Barça de Pep Guardiola, ha anat perdent protagonisme amb el pas del temps i ara és suplent, per darrera de la tripleta habitual de Messi, Suárez i Neymar. "És complicat jugar quan no tens continuïtat però intento estar a un bon nivell i ajudar als companys", ha comentat el canari. "És difícil estar al 100%, perquè tots volem jugar tots els minuts. Però estic tranquil", ha afegit.

En aquest mateix punt, Pedro també ha parlat de l'adaptació de Luis Suárez al Barça, qüestionat pel fet que no té l'olfacte golejador que havia exhibit en equips com el Liverpool. "Crec que està sent molt bona. Jo estic còmode i tranquil amb el que em demana el 'míster'", ha dit el jugador del filial, obligat a competir amb l'uruguaià aquesta temporada.

A nivell esportiu, Pedro ha fet referència a la victòria d'aquest dimecres del Reial Madrid, que el deixa amb quatre punts d'avantatge respecte el conjunt blaugrana a la Lliga. "Nosaltres ens hem de centrar en els nostres partits, que ja són prou difícils. A partir d'aquí, si ells poden punxar doncs millor. Però això ja es veurà, no depèn de nosaltres".

Jugar de lateral no ho he fet mai, però sí que hi he entrenat. Recordo a l'Eurocopa, amb Vicente (del Bosque), en què tots els entrenaments els vaig fer en aquesta posició, de lateral esquerra. Però considero que no és una posició on pugui rendir tant bé. Jo em sento més còmode com a davanter. Però si l'entrenador decideix reconvertir-me, doncs bé. M'hi hauré d'acostumar. En el fons, el que importa és jugar. Però d'entrada no m'hi trobo tant còmode".

Per últim, ha fet referència a les declaracions del president Bartomeu, en què denunciava una "mà negra" contra el Barça, com a resposta al cas Neymar i a la imputació judicial del màxim mandatari. "Al vestidor ens estranya el que passa fora. Però nosaltres estem tranquils. Ens abstenim de tot això", ha conclòs.

stats