Bàsquet - Lliga Endesa

Per què el Barça ha superat el límit de derrotes ximples?: l'Instant Replay de l'ARA

El penúltim classificat sorprèn l'equip blaugrana al Palau

2 min
Roger Grimau, entrenador del Barça

BarcelonaTot i no aconseguir cap punt en contraatac, el Río Breogán va ser capaç de sorprendre el Barça al Palau Blaugrana (85-88). Roger Grimau va donar descans a Tomás Satoransky, Nico Laprovittola, Nikola Kalinic i Jan Vesely contra el penúltim classificat, però la resposta de l'equip no va ser l'esperada. "No és un tema de noms, sinó de com hem jugat. Hem superat el límit de derrotes ximples", va analitzar l'entrenador, que va qualificar la derrota de molt dura i desastrosa.

Andrés Feliz, abatut a Bilbao.

Una setmana per oblidar

Després de l'eliminació europea, el Joventut va tancar una setmana dura amb una derrota a la pista del Surne Bilbao Basket (92-71). "Ha estat un partit decebedor. Una derrota dolorosa. No crec que tot sigui un desastre, però és cert que la nostra segona part ha estat molt i molt fluixa. És una cosa que ens està passant massa sovint aquest any. Ho sabem i intentem millorar-ho, però costa", va opinar Carles Duran.

Juani Marcos, base del Bàsquet Girona.

Un heroi que no havia de jugar

L'encert d'Ike Iroegbu i Juani Marcos, que va jugar infiltrat, va empènyer el Bàsquet Girona a aconseguir una victòria que val or contra el València Basket (92-88). Entre els dos bases van sumar 46 punts i 8 triples. "El que més content em deixa és la millora de l'equip i la fe que ha tingut en els moments difícils", va analitzar Fotis Katsikaris. L'entrenador de l'equip gironí va assegurar que no mira la classificació. "Seria un error fer-ho", va dir.

Dani Pérez celebrant una acció.

El Nou Congost no renuncia a lluitar pel títol

El Baxi Manresa no renuncia a disputar el play-off pel títol. L'equip bagenc va sumar contra el Dreamland Gran Canària (78-71) la catorzena victòria de la temporada. El domini en el rebot i l'encert des de la línia de tres punts van ser decisius al Nou Congost. "Les adversitats sempre existeixen. No és dolent passar per dificultats, però el que importa és com te'n recuperes", va explicar Pedro Martínez.

stats