Bàsquet - Lliga Endesa
Bàsquet / ACB02/04/2022

La pròrroga condemna el Baxi Manresa (98-91)

El Joventut de Badalona no falla a la pista del Casademont Saragossa

BarcelonaEl Baxi Manresa va perdre a la pròrroga a la pista del Monbus Obradoiro (98-91). Un tap increïble de Moneke a Birutis en l'últim segon dels 40 minuts va forçar el temps extra, on els locals van ser més efectius. L'equip bagenc, que dimarts disputarà el primer partit dels quarts de final de la Champions League, va aprofitar un bon inici per construir-se una diferència de deu punts, però el rival gallec va reaccionar ben aviat i va capgirar el marcador. Pedro Martínez va tenir la baixa de Dani Garcia, però va recuperar Ismael Bako.

El Joventut de Badalona, per la seva banda, va aconseguir la victòria a la pista del Casademont Saragossa (63-77) i va assolir la tercera posició en solitari. L'últim quart va ser decisiu per a l'equip verd-i-negre, que es va apuntar un parcial d'11-21. Tot i tenir les baixes de Ferran Bassas i Brandon Paul, la Penya va imposar el seu joc col·lectiu contra un rival que encara s'està adaptant a Dragan Sakota com a entrenador. Vladimir Brodziansky va sumar 10 punts i 10 rebots en una nit en què Pau Ribas va oferir un recital i en què Andrés Feliz va confirmar la seva evolució.

Cargando
No hay anuncios

El Barça, a Andorra

El Barça tancarà la seva cinquena setmana consecutiva amb tres partits visitant la pista del MoraBanc Andorra (17 h, Movistar Deportes). Sarunas Jasikevicius podrà comptar amb Sertaç Sanli, que divendres va reaparèixer a la pista de l'Olympiacos. "És un partit important per a nosaltres", va reconèixer Sergi Martínez.