Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 11/02/2024

L'esmaixada de l'any no intimida el Barça: l'Instant Replay de l'ARA

Victòria de l'equip blaugrana en l'assaig general de la Copa del Rei

2 min
Esmaixada de Devin Robinson

BarcelonaEl Barça va suar per guanyar el Baxi Manresa en l'assaig general dels quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga (77-87). El partit va arribar empatat als últims cinc minuts, on un parcial de 5-15 va ser decisiu. Tot i les vint-i-dues pilotes perdudes, el Barça va ser més solvent en el tram final. Devin Robinson va protagonitzar una esmaixada espectacular per sobre de Willy Hernangómez.

Andrés Feliz

Una ratxa amb ritme dominicà

Andrés Feliz va liderar la victòria a la pista del Baskonia (78-81). El base va anotar 27 punts i va ser clau en el cinquè triomf consecutiu de la Penya. Un triple seu a 71 segons del final va desfer l'empat en el marcador. "L'afició es mereix victòries com aquesta. Veníem d'una derrota dura i l'equip s'ha aixecat i ha demostrat orgull", va analitzar Carles Duran, entrenador del conjunt verd-i-negre.

Sergi Martínez, en defensa

Tres setmanes per construir

L'optimisme que Fotis Katsikaris va despertar quan va arribar a la banqueta del Bàsquet Girona es va refredar dissabte amb una derrota contundent a la pista del MoraBanc Andorra (93-66). Un parcial de 30-2 va posar fi a les opcions d'un equip que ara tindrà tres setmanes per assimilar la proposta del tècnic grec, integrar Khem Birch i buscar un segon fitxatge exterior. El partit següent no arribarà fins al 3 de març.

Un àrbitre amb una de les canelleres

Una canellera contra la discriminació LGTBI

Com ja va passar en temporades anteriors, tots els àrbitres ACB van lluir una canellera multicolor per demostrar el seu suport a la lluita contra la discriminació LGTBI en l'esport. Els vint-i-set àrbitres de la Lliga Endesa van reiterar el rebuig a qualsevol agressió o tracte discriminatori per raons d'orientació sexual o identitat de gènere en l'esport amb una campanya de gran repercussió.

stats