LLIGA ENDESA
Bàsquet01/12/2012

L'Assignia Manresa cau derrotat amb claredat a la pista del Bilbao Basket (83-63)

Els manresans han plantat cara als bascos fins el descans. Els 23 punts de Troy DeVries han estat insuficients pels de Ponsarnau, que ja sumen nou derrotes

BarcelonaL'Assignia Manresa ha caigut a la pista del Bilbao Basket per 83-63 i ha sumat la novena derrota de la temporada a la Lliga Endesa en deu partits. Els de Jaume Ponsarnau, que han estat dins del partit fins el descans (43-35), han rebut un gran parcial en el tercer quart i s'ha acomiadat del partit.

El Bilbao de Roger Grimau ha assolit una renda de disset punts (67-50) i no ha permès que l'Assignia tornés a entrar al matx. L'avantatge ha arribat a ser de vint-i-dos punts (72-50) a falta de vuit minuts i finalment el partit ha acabat amb una diferència de vint punts, 83-63.