LLIGA ENDESA
Bàsquet15/04/2012

L'Assignia Manresa es desfà del Caja Laboral i ja fa comptes per jugar els 'play-off' (72-70)

Els de Jaume Ponsarnau tornen a demostrar la seva vàlua superant el tercer classificat de la Lliga Endesa, al qual han superat en els dos partits aquesta temporada

ManresaL'Assignia Manresa ha sumat aquest diumenge la catorzena victòria de la temporada que el deixa a un sol triomf de les places que donen accés al 'play-off'. Els manresans, que aquesta temporada han superat el Caja Laboral en els dos partits en què s'han enfrontat, han tornat a demostrar al Nou Congost que poden guanyar qualsevol equip.

El partit, molt igualat, ha arribat al descans amb empat a 35 al marcador. En el tercer quart els manresans han agafat una petita renda de cinc punts, que s'ha vist reduïda a tres al final del tercer quart (56-53). En els darrers deu minuts el Caja Laboral ha vist com els de Jaume Ponsarnau s'ha situat deu punts per sobre, 69-59, però han neutralitzat la diferència i el partit ha arribat als darrers compassos amb empat al marcador.

Cargando
No hay anuncios

Amb 70-70 en el marcador Justin Doellman ha anotat dos tirs lliures que han donat el triomf a un Assignia Manresa que segueix completant una temporada d'ensomni, ja que és l'equip amb menys pressupost de la categoria i ha aconseguit guanyar 14 dels 29 partits disputats. El proper objectiu, assolir la vuitena plaça que dóna accés als 'play-off'.