Eurolliga
Esports Bàsquet 19/12/2013

El Budivelnik Kíev, última víctima del Barça de bàsquet a la fase de grups (96-77)

L'equip blaugrana accedeix al Top-16 de l'Eurolliga com a tercer classificat

Jacob Pullen

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha tancat la fase de grups amb una victòria contra el Budivelnik Kíev (96-77), un resultat que combinat amb el triomf del CSKA de Moscou a Belgrad el portarà a accedir al Top-16 de l’Eurolliga des de la tercera posició. L’equip blaugrana evita el Reial Madrid, però compartirà grup amb l’Olympiacos, vigent campió de la competició.

L'equip blaugrana ha arribat a tenir una renda de 17 punts abans del descans, però el seu rival ha ajustat el marcador gràcies a un bon tercer quart. El Barça ha reaccionat i ha evitat un final ajustat amb una bona recta final de partit.

Maciej Lampe ha acabat amb 16 punts. Un total de 3.134 espectadors han presenciat el partit en directe.