Lliga Endesa
Bàsquet19/10/2014

El Barça de bàsquet tanca la setmana amb un triomf contra l'Herbalife Gran Canària (80-61)

Tan sols 3.916 espectadors han presenciat el triomf culer en directe

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha tancat aquest diumenge la seva setmana més atapeïda de partits amb una victòria contra l'Herbalife Gran Canària (80-61). L'equip de Xavi Pascual ha anotat la meitat dels triples (12/24) que ha intentat. Joan Carles Navarro, amb molèsties als isquios, tan sols ha pogut jugar 6:28 minuts. Un total de 3.916 espectadors han presenciat el triomf culer en directe.

Liderat per Justin Doellman, que ha anotat 10 punts en el primer període (28-17), el Barça s'ha allunyat del rival gràcies a una gran efectivitat en els llançaments de dos i tres punts. L'equip canari ha millorat la seva defensa i ha reaccionat i ha ajustat el marcador (31-26), però no ha pogut mantenir el ritme anotador del conjunt local. Al descans, 40-28.

Cargando
No hay anuncios

El Barça ha trencat el partit definitivament a cinc minuts del final, quan ha aconseguit una renda de 15 punts (67-52).