Lliga Endesa
Bàsquet24/06/2015

El Barça de bàsquet tanca cicle amb una temporada en blanc (85-90)

Després de remuntar 14 punts, l'equip blaugrana s'ha quedat sense forces i ha quedat eliminat per la via ràpida (3-0)

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha perdut aquest dimecres contra el Reial Madrid (85-90) i ha tancat cicle amb una temporada en blanc. Després de remuntar un desavantatge de 14 punts, l'equip blaugrana s'ha quedat sense forces i ha quedat eliminat de la final de la Lliga Endesa per la via ràpida (3-0). Un total de 7.247 espectadors han vist el partit en directe al Palau Blaugrana.

Sergi Llull, que aquest dimecres ha anotat 10 punts, ha estat designat com a millor jugador (MVP) de la final.

Alertat pel bon moment de forma de Sergi Llull, el Barça ha començat el partit situant Brad Oleson sobre el base menorquí. Ante Tomic, que ha anotat 12 dels primers 15 punts de l'equip blaugrana, ha sostingut el marcador durant un primer període, que ha acabat amb empat (17-17).

Cargando
No hay anuncios

Més contundent en el contacte i més encertat en el llançament de tres punts (7/10 en els primers 20 minuts), el Reial Madrid ha obert una escletxa durant un segon període en què ha aconseguit un avantatge de 14 punts (34-48). Sense saber amb qui jugar-se les garrofes, el protagonisme del Barça ha acabat en Edwin Jackson, Mario Hezonja o Bostjan Nachbar, els tres jugadors que menys minuts han tingut durant tota la temporada. L'equip blaugrana ha tancat el segon període amb Justin Doellman com a pivot.

Obligat pel marcador i amb un quintet més lògic, el Barça ha reaccionat amb un parcial de 10-2 que ha ajustat el resultat a l'inici del tercer període (49-55). Animat per un Àlex Abrines que ha anotat 11 punts en el període, l'equip blaugrana ha capgirat el marcador amb un parcial de 16-0 (67-62). Un triple final de Sergio Rodríguez ha deixat el marcador amb 67-65.

Cargando

Lluny de rendir-se, com altres vegades ha fet al Palau Blaugrana, la resposta del Reial Madrid ha estat sensacional i l'equip blanc ha arribat als últims quatre minuts amb una renda d'onze punts (73-84). Esgotat, el conjunt blaugrana no ha tingut la capacitat física d'altres temporades.

El Barça ha ajustat el marcador (83-86), però una cistella de Jaycee Carroll a 14,3 segons del final ha sentenciat el partit. Al final, 85-90.