Lliga Endesa
Bàsquet04/01/2014

El Barça perd a la pista del Laboral Kutxa i s'allunya a cinc triomfs del Madrid (76-72)

Joan Carles Navarro ha fallat l'atac que hauria enviat l'enfrontament a la pròrroga

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha perdut a la pista del Laboral Kutxa (76-72) i s'allunya a cinc triomfs del Reial Madrid, que ha aconseguit el triomf contra el CAI Saragossa (68-75). Un total de 14.182 espectadors han presenciat un partit d'una gran riquesa tàctica en directe.

L'equip català ha arribat a perdre per 9 punts de diferència al primer quart, però ha sabut reaccionar amb quatre esmaixades consecutives de Joey Dorsey i ajustar el marcador. Al descans, 46-39.

Kostas Papanikolaou, que ha jugat els últims minuts com a aler pivot, i Brad Oleson han intentat liderar la remuntada, però el Laboral Kutxa ha sabut gestionar avantatges curts, però constants contra un rival massa irregular.

Cargando
No hay anuncios

Ante Tomic ha empatat el partit amb dos tirs lliures a 35 segons del final, però Andrés Nocioni ha anotat una cistella decisiva en el següent atac local. Joan Carles Navarro ha fallat l'atac que hauria enviat l'enfrontament a la pròrroga i Fabien Causeur ha sentenciat des de la línia de tirs lliures. Al final, 76-72.