Bàsquet22/07/2012

Els Estats Units i l'Argentina es diverteixen al Sant Jordi (86-80)

Kevin Durant, Manu Ginobili i companyia han brindat un bon espectacle de bàsquet aquest diumenge a Barcelona en un amistós de preparació pels Jocs Olímpics

D.r. Jover

BarcelonaTot i l'ambient fred del Palau Sant Jordi, que no s'ha omplert ni de bon tros, els Estats Units i Argentina han disputat un gran partit de bàsquet. Hi ha hagut de tot: des de grans esmaixades fins a picabaralles. L'equip argentí, sens dubte, s'ha pres molt seriosament el partit i ha evitat caure esclafat per l'equip americà.

El 86-80 final no ha reflectit la diferència real dels Estats Units. I és que quan els americans han necessitat anotar ho han fet i també han pogut descansar quan s'han vist amb el marcador molt a favor. Aquest proper dimarts, contra Espanya (22:30h, TVE), l'equip americà haurà de suar més.

Cargando
No hay anuncios

El primer quart dels Estats Units ha estat sublim des de fora dels 6,75. Kevin Durant i Kobe Bryant han bombardejat la cistella de l'equip argentí i ha agafat un avantatge de setze punts, 19-3. Els de Julio César Lamas no sabien on posar-se, però han reaccionat gràcies a Scola i Ginobili. Tot i així l'equip americà ha marxat amb un contundent 31-16 al final del primer període.

Però en el segon tot s'ha igualat. Ha baixat el percentatge d'encert exterior dels de Krzyzewski i Argentina ha pogut apropar-se en el marcador. Del 31-16 s'ha passat al 47-40 del descans. Gran part de culpa perquè Argentina reaccionés l'ha tingut Carlos Delfino amb vuit punts en el quart.

Cargando

En el segon temps el 'Team USA' ha tornat a sortir com un tret i ha tornat a marxar en el marcador. S'ha situat 63-46 al minut 25 i ha sentenciat el partit. Aleshores s'ha permès jugar a un ritme menor i de cara a la galeria amb Westbrook i James. Ginobili ha retallat diferències des de l'exterior i el tercer quart s'ha tancat amb 72-61 a l'electrònic.

En el darrer quart el partit s'ha igualat per moments i Argentina s'ha col·locat a quatre punts, 78-74, a poc menys de tres minuts per acabar el matx amb una cistella i addicional de Ginobili. Però Durant i Paul han tancat el partit. Han anotat dos triples i han situat de nou una renda de vuit punts al marcador (84-76).