Lliga Endesa
Esports Bàsquet 03/09/2013

Joan Creus: "Em remeto al que va dir Joan Bladé, en les pròximes hores tindreu més informació sobre Pete Mickeal"

El secretari tècnic del Barça de bàsquet ha analitzat la situació de l'aler

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaJoan Creus, secretari tècnic del Barça de bàsquet, ha aprofitat la roda de premsa de presentació de Jacob Pullen per analitzar la situació de Pete Mickeal. "Em remeto al que va dir Joan Bladé, en les pròximes hores rebreu més notícies", ha dit. "Nosaltres estem contents amb l'equip que hem fet i amb els jugadors que hem incorporat. Hem valorat diferents situacions. Tenir plantilles de més de 12 jugadors és habitual i no seria un problema. És una situació que no ens incomoda i que hem altres vegades hem sabut gestionar bé", ha recordat.

"Els nostres metges ja han analitzat els informes mèdics de Pete Mickeal i en les pròximes hores tindreu un comunicat", ha dit Joan Bladé.

Respecte a Jacob Pullen, Joan Creus ha recordat les seves característiques: "Actua a la posició de base i es complementarà amb Marcelinho Huertas i Víctor Sada. Ens pot donar velocitat i és un jugador que funciona molt bé en el bloqueig directe. A més, pot robar moltes pilotes". "La temporada és exigent i és molt dura. Tenir tres jugadors a la posició de base sempre ho hem sabut gestionar bé", ha afegit.

"He vingut per ajudar l'equip ja sigui durant 2 minuts o durant 28. Des que sóc a Europa, sóc un enamorat del Barça", ha dit Jacob Pullen. "El 00 era el dorsal que portava a l'institut i a la universitat, em feia il·lusió recuperar-lo", ha recordat. "Puc anotar, però sé que no ho podré fer cada nit i que el meu rol canviarà", ha opinat.

stats