NBA
Bàsquet19/11/2014

Els Lakers es retroben amb la victòria

Kobe Bryant assoleix els 32.000 punts i es situa en el quart lloc de la llista dels millors anotadors de tots els temps

BarcelonaEls Lakers de Kobe Bryant s'han retrobat amb la victòria la matinada d'aquest dimecres davant els Hawks (109-114), la primera com a equip visitant i la segona des de l'inici de temporada. L'escolta nord-americà ha tornat a liderar el triomf de l'equip de Los Angeles aportant 28 punts, els quals li han permès assolir la xifra dels 32.000 en tota la seva carrera esportiva, situant-se com el quart millor anotador de tots els temps. Carlos Boozer, l'aler pivot dels Lakers, també ha estat protagonista amb un doble-doble, anotant 29 punts i capturant 10 rebots.

D'altra banda, aquesta matinada de dimecres també s'han disputat: Knicks - Bucks (113-117), Thunder - Jazz (81-98), Pelicans - Kings (106-100). D'aquests partits destaquem l'actuació d'Anthony Davis, l'aler pivot de l'equip de Nova Orleans ha estat clau en la victòria dels Pelicans anotant 28 i capturant nou rebots. DeMarcus Cousins, el pivot dels Kings, no ha pogut evitar la cinquena derrota dels de Sacramento, tot i haver aportat un doble-doble amb 24 punts i 17 rebots.