Bàsquet
Esports Bàsquet 21/03/2013

Pete Mickeal i Xavi Pascual s'enganxen abans del descans

L'entrenador ha substituït el jugador a falta de pocs segons i el nord-americà l'ha escridassat. Al segon quart no ha jugat ni un sol minut

M. Molina
1 min

BarcelonaPete Mickeal i Xavi Pascual s'han enganat abans del descans en el partit que el Barça Regal ha guanyat contra el Caja Laboral. El tècnic ha substituït el jugador a falta de pocs segons i aquest, empipat per la decisió, ha encarat amb l'entrenador. L'esbroncada ha continuat quan el partit ha arribat al descans, i Mickeal ha acabat enviant a fer punyetes Pascual. La resposta de l'entrenador ha estat que el nord-americà no jugués ni un sol minut al segon temps.

Preguntat per aquesta situació després del partit, Xavi Pascual ha volgut restar-hi importància. Malgrat reconèixer que: "en aquests cinc anys no hem tingut cap cosa d'aquesta a l'equip", ha dit que "son coses que passen" i ho ha atribuït a "l'esperit competitiu i les ganes de guanyar".

"No se li ha de donar més importància a banda del codi intern. Avui ens hem de quedar amb la victòria contra el Caja Laboral i en haver aconseguit el primer lloc del grup", ha comentat.

Tanmateix, i qüestionat sobre la suplència de Mickeal després del descans, s'ha limitat a contestar: "A la segona part no ha jugat perquè hem considerat que no havia de jugar".

Esport3 ha emès la seqüència completa.

stats