BÀSQUET - NBA
Bàsquet27/01/2015

Randolph i Marc Gasol donen als Grizzlies la tercera victòria consecutiva

Contra els Magic d'Orlando (103-94), Gasol ha anotat 16 punts i ha estat el segon màxim encistellador del seu equip

HoustonPartit còmode el que han disputat els Grizzlies de Memphis, que s'han imposat 103-94 als Magic d'Orlando i han aconseguit així la tercera victòria consecutiva, que els manté líders de la Divisió Sud-oest. Un cop més la combinació de l'aler pivot Zach Randolph i el pivot català Marc Gasol, amb dos dobles-dobles, han estat claus en l'atac i el joc interior dels Grizzlies, que han estat sempre al capdavant del marcador.

Randolph ha aportat 24 punts, 10 rebots i ha donat sis assistències en els 34 minuts que ha jugat, els mateixos que ha estat Marc Gasol a la pista del FedExForum de Memphis. L'internacional català ha anotat 16 punts que l'han deixat com el segon màxim encistellador dels Grizzlies, i ha capturat també 10 rebots. Gasol, que no ha tingut el seu millor dia, ha anotat 5 de 13 tirs de camp, ha fallat un intent de triple i ha encertat sis de set intents des de la línia de personal. Però el jugador de Sant Boi ha tornat a fer bé la seva feina de suport a l'equip i ha repartit quatre assistències, ha recuperat una pilota i ha posat un tap.

Cargando
No hay anuncios

El partit ha quedat decidit quan s'havia acabat la primera part, quan els Grizzlies han marxat als vestidors amb un avantatge parcial de 19 punts (67-48), que gairebé han mantingut (89-73) en arribar al quart període.

Encara que els Magic s'han apropat amb un parcial de 101-91, mai han tingut opcions de la remuntada, però sí que han evitat que l'entrenador dels Grizzlies, Dave Joergen, canviés els seus plans de donar més descans als titulars.