NBA
Bàsquet30/12/2011

Rudy Fernandez no pot brillar en el seu retorn a Portland

Els Blazers han superat els Denver Nuggets per 111 a 102, amb Rudy anotant 7 punts i capturant 2 rebots

BarcelonaRudy Fernández es va retrobar la matinada de dijous a divendres amb els Blazers i Nate McMillan, el seu equip i entrenador durant els seus primers anys a la NBA, i no va poder celebrar el seu retorn a Portland amb un triomf dels seus Nuggets. Portland es va emportar el partit 111-102 i l'escorta va aconseguir 7 punts (1 de 5 en triples) i 2 rebots.

L'encert encistellador de Wesley Matthews i Raymond Felton va permetre als Trail Blazers mantenir la seva condició d'invictes. Al costat de Matthews, que va anotar cinc triples en la segona part, i Felton que van aconseguir 25 i 23 punts, respectivament, Jamal Crawford seria el factor guanyador i el sisè jugador en aportar 22 punts com a reserva. Mentre que Marcus Camby va realitzar una gran tasca sota la cistella en imposar la seva presència per capturar 12 rebots i posar 3 taps.

Cargando
No hay anuncios

Encara que els Nuggets es van mantenir tot el partit en el marcador amb opció de lluitar pel triomf, al final no van poder amb l'atac equilibrat i l'encert del trio d'homes baixos dels Trail Blazers que anaven a decidir la victòria. Però un altre de les claus del triomf dels Trail Blazers (3-0) va estar en el domini que van imposar sota la cistella en aconseguir 50 rebots per tan sols 30 dels Nuggets, que van permetre als seus rivals a tenir massa segones oportunitats en els tirs de camp, que van aprofitar tant Matthews, Felton i Crawford.

Els tres jugadors també van encertar amb les cistelles decisives en el els últims cinc minuts del partit quan van trencar l'empat a 98-98 al marcador a favor dels Trail Blazers, que es van posar amb parcial de 104-98 per ja no de la mateixa cosa avantatge que a la primera part va arribar a ser de 13 punts.

Cargando

Ty Lawson va tornar a dirigir l'atac dels Nuggets (2-1) en aportar 25 punts, va recuperar 8 pilotes, va capturar 4 rebots i va repartir 3 assistències, per no perdre el duel individual amb Felton. Arron Afflalo també va estar inspirat en el joc individual en aportar 19 punts i l'aler italià Danilo Gallinari va aconseguir 16 punts, però va fallar 11 de 15 tirs de camp i aquí va ser on va estar una de les claus de la derrota dels Nuggets.