NBA
Esports Bàsquet 30/12/2011

Rudy Fernandez no pot brillar en el seu retorn a Portland

Els Blazers han superat els Denver Nuggets per 111 a 102, amb Rudy anotant 7 punts i capturant 2 rebots

Efe
2 min

BarcelonaRudy Fernández es va retrobar la matinada de dijous a divendres amb els Blazers i Nate McMillan, el seu equip i entrenador durant els seus primers anys a la NBA, i no va poder celebrar el seu retorn a Portland amb un triomf dels seus Nuggets. Portland es va emportar el partit 111-102 i l'escorta va aconseguir 7 punts (1 de 5 en triples) i 2 rebots.

L'encert encistellador de Wesley Matthews i Raymond Felton va permetre als Trail Blazers mantenir la seva condició d'invictes. Al costat de Matthews, que va anotar cinc triples en la segona part, i Felton que van aconseguir 25 i 23 punts, respectivament, Jamal Crawford seria el factor guanyador i el sisè jugador en aportar 22 punts com a reserva. Mentre que Marcus Camby va realitzar una gran tasca sota la cistella en imposar la seva presència per capturar 12 rebots i posar 3 taps.

Encara que els Nuggets es van mantenir tot el partit en el marcador amb opció de lluitar pel triomf, al final no van poder amb l'atac equilibrat i l'encert del trio d'homes baixos dels Trail Blazers que anaven a decidir la victòria. Però un altre de les claus del triomf dels Trail Blazers (3-0) va estar en el domini que van imposar sota la cistella en aconseguir 50 rebots per tan sols 30 dels Nuggets, que van permetre als seus rivals a tenir massa segones oportunitats en els tirs de camp, que van aprofitar tant Matthews, Felton i Crawford.

Els tres jugadors també van encertar amb les cistelles decisives en el els últims cinc minuts del partit quan van trencar l'empat a 98-98 al marcador a favor dels Trail Blazers, que es van posar amb parcial de 104-98 per ja no de la mateixa cosa avantatge que a la primera part va arribar a ser de 13 punts.

Ty Lawson va tornar a dirigir l'atac dels Nuggets (2-1) en aportar 25 punts, va recuperar 8 pilotes, va capturar 4 rebots i va repartir 3 assistències, per no perdre el duel individual amb Felton. Arron Afflalo també va estar inspirat en el joc individual en aportar 19 punts i l'aler italià Danilo Gallinari va aconseguir 16 punts, però va fallar 11 de 15 tirs de camp i aquí va ser on va estar una de les claus de la derrota dels Nuggets.

stats