Esports 20/04/2016

Bojan Krkic apadrina el 'Si no hi ha demà', llibre solidari en favor de nens amb càncer

Els ingressos de seva venta aniran íntegrament destinats a l'Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

R.r.
1 min
Portada del llibre 'Si no hi ha demà'

BarcelonaL'exjugador del Barça i actual davanter de l'Stoke City Bojan Krkic, apadrina el llibre 'Si no hi ha demà', de les garrotxines Sílvia Pagès i Neus Verdaguer, i els ingressos del qual aniran íntegrament destinats a l'AFANOC (Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), entitat que aquest any ha rebut la Creu de Sant Jordi per la seva dedicació a la millora de la qualitat de vida d'infants diagnosticats amb càncer. El jugador de Linyola ha pagat les despeses per ajudar a la causa solidària.

El llibre, que es presentarà el proper 22 d'abril a les 20 h a l'Orfeó Popular d'Olot, narra la història de superació de la Sílvia, testimoni que recorda com va recuperar-se totalment del doble vessament cerebral que va patir quan tenia 17 anys. El llibre l'escriu la pròpia protagonista del relat, a més de la Neus, la seva cosina, que aporta el testimoni viscut per la seva família.

stats