JUGADORS
Esports 19/05/2016

Javier Tebas: "Les estelades són símbols que defensen la destrucció d'Espanya"

Bojan Krkic defensa que la bandera independentista mai ha comportat violència

Ara
1 min
Javier Tebas, president de la Lliga / EFE

BarcelonaEl president de la Lliga, Javier Tebas, s'ha posicionat del costat de la delegació del govern espanyol a Madrid en la polèmica sobre la prohibició de les estelades a la final de Copa. "Les estelades són símbols que defensen la destrucció d'Espanya. Té sentit que, sent la Copa d'Espanya i havent de preservar l'ordre públic, aquell símbols que busquen destruir Espanya no siguin permesos", ha dit.

En un altre sentit s'ha expressat Bojan Krkic, qui ha parlat sobre l'actualitat del Barça en un acte publicitari al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona. En la ronda de preguntes el jugador de Linyola ha estat molt clar en la seva postura sobre la polèmica en la prohibició de portar estelades a la final de la Copa del Rei: “No veig cap polèmica. L'estelada no és polèmica. En cap moment he vist que sota aquesta bandera es generi violència, més aviat tot el contrari" i s'ha mostrat convençut en la defensa de la llibertat d'expressió.

En el mateix acte, l'exjugador blaugrana ha repassat l'actualitat del club en el que es va formar:"Un any més tenen una plantilla molt potent, amb jugadors que fa molts anys que juguen junts. Per aquest motiu té mèrit que segueixin tenint aquesta ambició" i ha afegit que espera que el Barça "guanyi la copa" i aconsegueixi el doblet.

stats