SUPERBIKES
Esports03/10/2011

Carles Checa guanya a Magny-Cours i obté el títol mundial

Carles Checa es va proclamar ahir campió del món de Superbikes després d'aconseguir un doblet al circuit francès de Magny-Cours. El pilot de Sant Fruitós de Bages en tenia prou si acabava entre els tretze primers en qualsevol de les dues mànegues, però el de Ducati no va dubtar i va aconseguir el triomf en totes dues rondes i va certificar el títol quan encara falta una prova per acabar el Mundial.

A punt de fer 39 anys, Carles Checa va aconseguir el seu primer títol mundial i també es va convertir en el primer pilot català que guanya la corona a Superbikes.

Checa va debutar al Mundial de motociclisme el 1993, i en va marxar el 2007 després d'aconseguir dues victòries i 24 podis. Un any després va fer el salt a la modalitat de Superbikes, en què, després de 19 victòries, ahir va aixecar el títol de campió.

Cargando
No hay anuncios

Els veïns de Sant Fruitós de Bages han organitzat un homenatge a Checa per aquesta tarda, que consistirà en una rua de motoristes que acompanyaran el campió i que conclourà al punt on s'aixeca el monument al fill més il·lustre d'aquesta vila.