LLIGA ENDENSA
Esports03/02/2013

Una esmaixada trenca una cistella del Nou Congost i atura el partit Manresa-Barça Regal

Amb el resultat de 22-40 favorable als barcelonins durant el segon quart, el partit s'ha aturat per canviar la cistella

ManresaUns esmaixada de l'hongarès Hanga ha deixat el vidre de la cistella del Nou Congost fet miques, fet que ha aturat el partit entre el Bàsquet Manresa i el Barça Regal durant el segon quart del partit, quan els homes de Xavi Pascual guanyaven per 22-40.

Després d'algunes esmaixades de l'equip local, un atac ha acabat amb Hanga penjant-se de la cistella, fet que ha esquerdat el vidre. Per canviar la cistella s'ha aturat el partit durant més de 20 minuts, amb els jugadors tornant als vestuaris.