WATERPOLO
Esports25/02/2012

El CN Sabadell guanya l'Szolnoki (9-8) i es jugarà a Hongria el passi a la final de l'Eurocup de waterpolo

Els vallesans han remuntat el 4-5 del descans i han aconseguit el triomf a quatre segons del final, desfent l'empat amb un gol de Nastran

SabadellEl Club Natació Sabadell, l'únic equip català que disputa competició europea, ha aconseguit superar el Szolnoki hongarès en l'anada de les semifinals de l'Eurocup de waterpolo i es jugarà el passi a la final el proper dimecres 14 de març a Hongria.

Els hongaresos no han plantejat un partit fàcil als locals i fins i tot han arribat al descans perdent (4-5). Tot i això, la reacció dels de Gabi Hernández no s'ha fet esperar i han remuntat fins a posar-se amb dos gols d'avantatge en el marcador. Tot i això, l'Szolnoki tampoc s'ha donat per vençut i, quan només faltaven vint segons per acabar el matx, han empatat a vuit el partit.

Cargando
No hay anuncios

Els vallesans han aconseguit el gol del triomf a quatre segons del final. Nastran ha superat el porter hongarès i, de retruc, ha donat esperances als de Gabi Hernández per poder arribar a disputar la seva primera final europea.