DAKAR 2011
Esports 13/01/2011

Marc Coma: "Ha estat un triomf important, però encara queden dos dies molt durs"

El pilot d'Avià creu que ha estat una etapa molt dura, però ha destacat que, tot i perdre's, ha estat, de tots els capdavanters, qui menys temps ha perdut

Redacció
1 min
Marc Coma, a l'arribada al campament de Chilecito.

ChilecitoEl pilot català Marc Coma ha reconegut el valor del triomf aconseguit en la desena etapa del Dakar, en què, a més, li va treure gairebé deu minuts al francès Cyril Despres, tot i que va recordar que encara queden dos dies molt durs. "Ha estat important, però encara ens queden dos dies molt durs i l'últim dia, en què també s'ha de córrer. Estic content pel que he aconseguit avui, però ens queda camí encara", ha dit Coma quan ha arribat al campament de Chilecito.

Coma ha destacat que ha estat una etapa molt dura, amb el pas per les dunes de Fiambalá, en què gairebé tots els pilots, inclús ell, han patit problemes de navegació. "L'última part ha estat complicadíssima, ens hem perdut una mica i he tingut la sort de trobar ràpidament la pista. He estat el que menys temps he perdut de tots", ha explicat. "És important que en moments en què es complica la situació, sapiguem tirar endavant", ha agregat.

Amb el triomf en la desena etapa, la quarta de Coma en aquest Dakar, el català pren impuls en la classificació general, amb 18:10 d'avantatge sobre Despres. "Estem en la línia, però no vol dir que la cosa estigui feta ni molt menys", ha avisat Coma.

stats