FÓRMULA 1
Esports 04/08/2019

Els equips de Fórmula 1 donen llum verda al calendari de 22 curses

D'aquesta manera, ja no hi ha cap problema perquè la F1 segueixi a Montmeló el 2020

M.m.
1 min
Imatge aèria del circuit de Montmeló

BarcelonaBones notícies per al Circuit de Barcelona-Catalunya, que ja té llum verda per poder acollir, un any més, la Fórmula 1. Després de l'acord entre Liberty Media i els responsables del traçat català per prorrogar el contracte un any més, que va avançar l'ARA, els equips han donat aquest cap de setmana el vistiplau a un calendari de 22 proves. Aquest era l'últim escull abans de l'anunci oficial.

Ho ha explicat Toto Wolff, cap de l'equip Mercedes, després del Gran Premi d'Hongria que s'ha disputat aquest cap de setmana. L'austríac ha donat detalls de la reunió del dissabte al traçat, entre els equips, on van donar el vistiplau al calendari de 22 proves "sempre que el número de motors seguís sent el mateix".

"Hem de deixar treballar a Liberty [l'empresa propietària del certamen], que té el deure de fer créixer la F1. Si aconsegueix portar més organitzadors, hem de donar-hi suport", deia Wolf, reconeixent a la vegada que aquesta opció no va acabar de satisfer els equips petits. "Hem de protegir els petits, perquè si no podria arribar el punt que alguna escuderia no pogués ser a tots els Grans Premis. Ens hem de protegir entre tots", rematava l'enginyer.

stats