Handbol
Esports31/03/2012

El Fraikin Granollers es retroba amb la victòria contra l'Antequera, quatre jornades després (26-19)

El conjunt vallesà agafa un respir a la classificació. Gràcies a la inspiració de Nenadic, el Fraikin ha sumat la victòria contra un rival que lluita per evitar el descens

GranollersEl Fraikin Granollers ha aconseguit la victòria després de quatre jornades sense fer-ho, gràcies a un gran Nenadic i a costa del Maygar Antequera (26-19), que a cada jornada que passa se li complica una mica més la permanència.

Era un partit vital pels vallesans, en la seva lluita per allunyar-se de la zona de descens. I gràcies al triomf el Granollers pot respirar una mica més tranquil.

L'Antequera, penúltim classificat, ha aguantat durant els primers minuts de partit, i fins i tot s'ha arribat a situar per davant al marcador (6-7, minut 16). Malgrat que el resultat era més per demèrit dels locals –que ha comès molts errors de precipitació en atac–. Manolo Cadenas s'ha vist obligat a demanar un temps mort i realitzar alguns petits retocs a l'equip. I la solució ha donat els seus fruits, ja que el Fraikin ha donat la volta a l'electrònic, i ha aconseguit una renda que ja no deixaria d'augmentar fins al final del partit.

Cargando
No hay anuncios

Al descans, el Granollers guanyava 14-11. I a la represa l'Antequera ha intentat tancar la defensa i jugar-s'ho tot a la inspiració del pivot Bustos. Però els locals, amb un Nenadic estel·lar, s'ha anat distanciant.

Només un parcial de 0-4 dels visitants ha posat emoció a l'enfrontament, a l'equador del segon temps. Però ha estat un miratge. Ja que els locals han respost amb un 5-0 a favor i han acabat imposant-se 26-19.