Futbol americà
Esports18/07/2011

Els Estats Units derroten el Canadà i guanyen el mundial de futbol americà (50-7)

Les semifinals del mundial van tenir molta més emoció que no pas la final, que no va donar lloc a la sorpresa i va coronar dissabte els Estats Units

Marcel Sanromà

BarcelonaL'objectiu comú era tombar els Estats Units, però no ha estat possible. Els favorits van haver de suar per arribar a la final, però la lluita per l'or ha estat molt menys bregada del que es podia esperar. El Canadà no va oferir cap oposició, i els nord-americans els van esclafar amb un rotund 50-7 final al marcador.

El primer quart acabava amb un moderat 7-0 per als favorits, però a partir del segon, l'atac dels EUA va escombrar la defensa canadenca i ja es va arribar al descans amb 37-7 al marcador de l'estadi. El darrer quart ja es va jugar amb el que seria el resultat final, i els dos equips van decidir no fer-se més mal.

Cargando
No hay anuncios

Divendres es va disputar la final de consolació, en la qual el Japó va vèncer Mèxic per un ajustadíssim 17-14. A manca de 8 segons pel final, els nord-americans van intentar un gol de camp des de 50 iardes, però la defensa nipona el va bloquejar i va sentenciar el partit. Cinquena va acabar Alemanya després de guanyar França per 21-17, i última, Austràlia, que va caure per 48-10 contra l'anfitriona Àustria en el partit pel setè lloc.