Copa del Rei
Esports Futbol 07/12/2013

El Girona empata contra el Getafe i s'aferra al somni de la Copa (1-1)

Els catalans s'avancen amb un gol de falta de Timor i Ciprian empata de xilena a la primera meitat

M.m.
El porter del Girona, Palatsí, atura una pilota davant Lafita, del Getafe

BarcelonaEl Girona ha aconseguit empatar contra el Getafe a l'anada de l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei i manté ben vives les opcions de classificar-ser per a la següent ronda de la competició del KO (1-1). Timor, per part local, i Ciprian han estat els golejadors.

Ha estat un partit força igualat, malgrat la diferència de categoria entre tots dos conjunts. El Getafe ha fet valer els galons de Primera i ha dut el pes de l'enfrontament, mentre que els locals han sabut estar a l'altura i intimidar el porter visitant en accions ràpides de contraatac.

Tot i això, el primer gol ha estat en una jugada a pilota aturada. Timor ha xutat una falta a la frontal, amb molta rosca, que ha entrat ajustada al pal de la porteria de Codina. Al minut 15 el Girona agafava avantatge i permetia que la festa comencés a Montilivi. Però un error del porter local Jorge Palatsí en el refús l'ha aprofitat el romanès Ciprian Marica per empatar de xilena al 38'.

A la segona meitat s'ha mantingut la igualtat al terreny de joc i tots dos equips han pogut marcar el segon. Els visitants han disposat d'un 1 contra 1 que ha sortit fregant el pal, als minuts inicials. Mentre que, a falta d'un quart d'hora, el porter Codina s'ha lluït en refusar un xut de Chando des del punt de penal.