FUTBOL

Guardiola apadrina la campanya de 'Joc Net' de la Federació Catalana de Futbol

L'entrenador del Bayern assegura "que s'ha de conscienciar a la societat sobre els valors que es transmeten al món del futbol"

Pep Guardiola és un dels padrins de la campanya de 'Joc Net' al món del futbol que presentarà la Federació Catalana de Futbol aquest dimecres al Palau Macaya a Barcelona i que té com a finalitat dotar aquest esport d'una sèrie de valors basats en el respecte.

Aquesta iniciativa promoguda per la institució catalana, compta amb el suport de l'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, qui considera que "aquestes campanyes són molt importants pel món del futbol". El preparador català ha comentat que "aquesta és una iniciativa molt necessària per vetllar per l'educació en els camps de futbol i per protegir els nois i noies del nostre futbol base".

Guardiola ha destacat la importància d'educar a les futures estrelles d'aquesta disciplina esportiva per tal que gaudeixin jugant i respectant-se entre ells i al mateix esport: "S'ha de conscienciar a la societat sobre els valors que es transmeten als terrenys de joc", ha comentat l'entrenador.

El català, que sempre ha estat vinculat al futbol català, mostra, d'aquesta manera, la seva estima per aquest esport i el desig que els professionals d'el món futbolístic tinguin un comportament exemplar, ja que són miralls en els que els més joves es miren a com a exemple a seguir.

Més continguts de