PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/05/2013

El Mallorca es manté cuer després de l'empat amb el Llevant (1-1)

BarcelonaEl Mallorca de Gregorio Manzano s'enfonsa a la part baixa de la classificació després d'empatar a un gol amb el Llevant. Els mallorquins són cuers, a tres punts de la salvació, mentre el Llevant és manté a la part mitja de la taula.

El partit de l'Iberostar Estadi ha començat molt bé pels illencs, gràcies al gol d'Hemed al minut 7 de partit. El davanter mallorquí ha superat Keylor Navas després d'una paret amb Víctor Casadesús. El Mallorca no ha sabut aprofitar les poques ocasions de gol que ha tingut durant els primers 45 minuts i abans d'arribar al descans, Acquafresca ha rematat de cap una centrada lateral per establir el definitiu 1 a 1. El gol ha vingut precedit per un doble error de la defensa dels illencs. Abans de marxar als vestidors, els de Gregorio Manzano han reclamat un penal per mans d'un jugador valencià que l'àrbitre González González no ha xiulat. Durant el segons temps, el Mallorca s'ha bolcat sobre la porteria de Keylor Navas però no ha aconseguit sumar tres punts imprescindibles per sortir de la cua de la classificació. Al temps d'afegit, els mallorquins han tornat a reclamar un penal per mans d'un futbolista del Llevant.