Premier League

Manchester dedica un carrer a Alex Ferguson

La ciutat anglesa ha batejat aquest dilluns un dels seus carrers en honor de l'exentrenador del Manchester United

La ciutat anglesa de Manchester ha batejat aquest dilluns un dels seus carrers en honor de l'exentrenador Alex Ferguson, que es va retirar al final de la passada temporada després d'haver dirigit el vestidor del Manchester United des del 1986.

El tècnic, de 71 anys, ha acudit a la cerimònia en la qual s'han canviat les plaques de l'antic carrer Waters Reach, a prop de l'històric estadi d'Old Trafford, per unes altres que anuncien el nou nom, Sir Alex Ferguson Way. Familiars i amics de Ferguson, així com aficionats del United, s'han congregat per assistir a l'homenatge a l'entrenador que més títols acumula en la història del futbol anglès.

"És un privilegi i un honor que hagin batejat aquest carrer amb el meu nom. Quan vaig arribar a Old Trafford el 1986 tenia poca idea del viatge que m'esperava", ha dit Ferguson en un discurs després de descobrir la placa. "En aquest moment tinc ganes d'agrair al Manchester United que em convidés a venir aquí, fa ja 26 anys. Va ser un avenç increïble en la meva vida, un repte que vaig decidir acceptar", ha assenyalat el preparador, que acumula tretze lligues angleses al seu palmarès.

El nou carrer de Ferguson es troba a prop d'una altra via que Manchester va dedicar a un altre membre històric del United, el futbolista escocès Matt Busby.