1a divisió
Esports Futbol 22/09/2013

El debut de Bale al Bernabéu il·lumina el derbi entre Madrid i Getafe

Els blancs no poden permetre's una segona ensopegada consecutiva a la Lliga després de l'empat al camp del Vila-real la setmana passada

Ara / Efe
2 min

MadridEl debut del gal·lès Gareth Bale a l'estadi Santiago Bernabéu il·lumina un derbi madrileny entre Reial Madrid i Getafe, que omplirà per primera vegada aquesta temporada al coliseu de la Castellana (19 h, GolT i C+ Liga). El gran fitxatge del conjunt blanc havia disputat uns minuts a Vila-real i al camp del Galatasaray, però encara no ha jugat cap partit en el que serà el seu nou estadi els propers anys.

A nivell esportiu, la golejada europea del Madrid contra el conjunt turc ha deixat en un segon treme la primera ensopegada del nou projecte d'Ancelotti, a Vila-real. Però ara els blancs necessiten guanyar per no perdre punts a l'inici del campionat, igual com ja els va passar la temporada passada –aleshores amb Mourinho d'entrenador–.

El Madrid no pot comptar amb Iker Casillas, Marcelo, Coentrao, Varane ni Xabi Alonso, per lesió. I el tècnic podria donar descans a Sergio Ramos i Luka Modric, amb molèsties físiques després del partit de Lliga Campions. D'aquesta manera, entraria Nacho Fernández al centre de la defensa i el doble pivot el formarien Sami Khedira i Asier Illarramendi a la recerca de la consistència que va faltar al Madrigal.

Mentrestant, el Getafe arriba al Bernabéu després de la vàlvula d'oxigen que va suposar la victòria, la passada jornada, davant el cuer, l'Osasuna ( 2-1). Amb aquests tres punts, l'equip blau –que en suma quatre a la classificació– ha pogut respirar aquesta setmana i afrontar el derbi amb menys urgències després de sortir dels llocs de descens .

Pel què fa a l'onze titular, només s'espera una novetat respecte al partit davant l'Osasuna. Serà al lateral dret, ja que Joan Valera s'ha lesionat en l'últim entrenament d'aquest dissabte i a l'espera de proves mèdiques sembla que pateix una sobrecàrrega muscular. El seu lloc en l'onze l'ocuparà Álvaro Arroyo.

stats