COPA AMÈRICA
Esports Futbol 28/06/2015

El Brasil d'Alves perd contra Paraguai als penals i cau eliminat de la Copa Amèrica (1-1)

Thiago Silva comet un penal i dóna l'oportunitat de l'empat a Derlis González

Els jugadors de Brasil després de caure eliminats als penals contra Paraguai / FERNANDO BIZERRA / EFE

Concepció (XILE)Paraguai s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Amèrica en imposar-se al Brasil als penals, després d'haver empatat 1-1 en el temps reglamentari, i s'enfrontarà a l'Argentina per un lloc a la gran final. La història de la Copa Amèrica del 2011 s'ha repetit novament, i totes dues seleccions han tornat a decidir la seva sort des dels onze metres, amb resultat idèntic: victòria de Paraguai.

Derlis González ha marcat el llançament definitiu, després que el Brasil fallés dos llançaments. En el temps reglamentari Robinho ha marcat el primer gol, en la millor jugada del Brasil, una triangulació entre Elías i Dani Alves, peròi Derlis González ha igualat el resultat de penal a la segona meitat, després d'uns mans de Thiago Silva en un salt.

Brasil ha estat de nou especulador, molt escàs d'idees sense Neymar, i ha acabat pagant la seva falta d'ambició en la primera part, moment en el qual estava en posició de emportar-se el partit. Paraguai s'ha crescut en la segona meitat, i ha causat grans problemes als seus rivals en les jugades a pilota aturada.

La primera jugada ben trenada del Brasil, teixida entre Elías i Dani Alves per la banda dreta, li ha posat en safata el gol a un Robinho lliure de marca al cor de l'àrea al minut 14. A partir del gol matiner, Dunga ha ordenat al seu equip baixar el ritme, dormir la pilota i administrar el resultat, una aposta que després li causaria més mals de cap dels esperats, fins a l'empat de González des dels onze metres.