Copa Amèrica
Futbol23/07/2011

El Perú supera Veneçuela amb contundència i acaba tercera a la Copa Amèrica (4-1)

Un 'hat trick' de Paolo Guerrero i un gol de William Chiroque han servit per doblegar el combinat veneçolà, que ha pagat molt cara l'expulsió de Tomás Rincón a la 2a part

La Plata (Argentina)Un hat trick de Paolo Guerrero i un gol de William Chiroque han servit a la selecció del Perú per doblegar el combinat de Veneçuela (4-1) i aconseguir el tercer lloc de la Copa Amèrica. Els 'vinotinto' han pagat molt cara l'expulsió de Tomás Rincón a l'hora del partit, ja que pocs minuts després dels peruans han anotat el seu segon gol.

Chiroque ha anotat l'1-0 al minut 42 de partit, culminant un contraatac que ell mateix havia iniciat. Al segon temps, el veneçolà Rincón ha estat expulsat (59') i això ho ha aprofitat el Perú per anotar el seu segon gol de la nit, per mitjà de Paolo Guerrero (64').

Cargando
No hay anuncios

Juan Arango ha pogut retallar distàncies i posar emoció al partit. Però als minuts finals, amb els veneçolans llançats a l'atac, la selecció peruana ha disposat de metres per córrer al contraatac. Així, al minuto 90, Paolo Guerrero ha fet el 3-1; i al minut 93 el definitiu 4-1. Tots dos gols al contraatac, de Guerrero, i que el situen com a màxim golejador del torneig, amb cinc dianes.

Perú 4 – Veneçuela 1

Cargando

PERÚ: Fernández; Revoredo, Rodríguez, Corzo, Ramos; Yotún, Balbín, Cruzado (Advíncula, m.80), Lobatón (Guevara, m.60); Chiroque i Guerrero.

VENEÇUELA: Vega; Rosales, Rey, Vizcarrondo, Cíchero; Rincón, Seijas (Lucena, m.46) Orozco, González (Arango, m.68), Fedor (Rondón, m.61) i Maldonado.

Cargando

GOLS:1-0, m.42: Chiroque; 2-0, m.63: Guerrero; 2-1, m.77: Arango; 3-1, m.89: Guerrero; 4-1: m.93: Guerrero.

ÀRBITRE: Wilmar Roldan (Colombia). Targetes grogues a Cruzado, Balbín, Rey, Cichero i Maldonado. Targeta vermella directa a Rincón (58').