EURO 2012
Futbol10/06/2012

Croàcia demostra el seu potencial superant Irlanda amb claredat (1-3)

Dos gols de Mandzukic i un de Jelavic donen els primers tres punts de l'Eurocopa a Croàcia, que se situa líder del Grup C després de l'empat entre Espanya i Itàlia

BarcelonaLa selecció croata ha superat aquest diumenge Irlanda per un clar 1-3 en un partit que els croats han sentenciat en els primers minuts de la segona part. Dos gols del davanter del Wolfsburg Mandzukic i un de Jelavic han servit per sumar tres punts i situar-se líders del Grup C per davant d'Espanya i Itàlia.

El triomf dels homes de Slaven Bilic s'ha començat a cimentar en els primers minuts, quan Mandzukic ha marcat el 0-1 al minut 3 de partit. Tot i així Irlanda no s'ha arronsat i St. Ledger ha fet l'empat (1-1) al quart d'hora de partit.

Cargando
No hay anuncios

Des d'aleshores i fins al final Croàcia ha gaudit de diverses ocasions, però no ha sigut fins al minut 43 quan Jelavic ha fet l'1-2 amb el qual s'ha arribat al descans. La pausa, però, no ha anat gaire bé a la selecció irlandesa, ja que al 47' de nou Mandzukic ha fet l'1-3 definitiu amb un cop de cap que, després de tocar Given, s'ha introduït a la porteria.

Després de gol Croàcia ha assetjat durant uns minuts Irlanda, però no ha pogut ampliar la renda, que ha estat a punt de veure disminuïda en el tram final de partit amb diverses bones ocasions dels de Giovanni Trapattoni. Els tres punts deixen Croàcia líder del Grup C.

Cargando

Fitxa tècnica:

1- Irlanda: Given; O'Shea, Dunne, St. Ledger, Ward; Duff, Andrews, Whelan, McGeady (Cox, 54'); Robbie Keane (Long, 73') i Doyle (Walters, 54').

Cargando

3- Croàcia: Pletikosa; Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinic; Rakitic (Dujmovic, 90'), Modric, Vukojeviæ, Perisic (Eduardo, min. 89); Jelavic (Kranjcar, 71') i Mandzukic.

Gols: 0-1, min. 3: Mandzukic; 1-1, min. 19: St. Ledger; 1-2, min. 43: Jelavic; 1-3, min. 49: Mandzukic.

Cargando

Àrbitre: Bjorn Kuipers (Holanda). Targetes grogues a: Andrews (45'), Modric (53') i Kranjcar (84').