Futbol Català
Esports Futbol 09/09/2011

Els delegats també tindran suplents

La Federació Catalana de Futbol permetrà que qualsevol persona no federada pugui exercir de delegat en un cas de suplència

Redacció
1 min
Siscu Boj, delegat de l'Europa, un dels més ben valorats pels àrbitres del futbol català

BarcelonaEls clubs de futbol tindran flexibilitat quan necessitin presentar davant els àrbitres un nou delegat suplent. La Federació Catalana ha aprovat modificar l'article 233.6 del Reglament General, establint que els clubs hauran de comunicar a la FCF els noms de les persones que sota la seva responsabilitat exerciran la funció de delegats dels seus equips. Aquestes persones no estan obligades a donar d'alta una fitxa, però hauran de tenir el vistiplau del president del club i el delegat titular.

Aquesta figura suplent rebrà el nom de "delegat habilitat". Els clubs hauran d'emplenar i imprimir el document corresponent de la seva designació, mitjançant la intranet del portal web federatiu. El document en qüestió s'haurà de mostrar a l'àrbitre abans de l'inici del partit i habilitarà la persona escollida per desenvolupar les funcions pròpies de delegat de l'equip sense haver de tramitar una nova fitxa. La funció de delegat habilitat no tindrà cap cost ni tampoc tindrà cobertura de la Mutualitat.

L'esmentat document tindrà validesa durant l'actual temporada 2011-2012 i s'haurà de renovar a l'inici de cada curs esportiu. D'aquesta manera els clubs poden trobar un ràpid remei a una baixa temporal o a una situació no esperada d'haver-se quedat sense delegat durant la competició.

stats