PRIMERA DIVISIÓ
Futbol25/08/2012

El Saragossa s'endú els tres punts de Cornellà amb un gol al minut 88 (1-2)

Els blanc-i-blaus, que han jugat amb deu homes gairebé tota la segona part per culpa de l'expulsió d'Albín, segueixen sense conèixer el triomf aquesta temporada

BarcelonaL'Espanyol ha caigut aquest dissabte contra el Saragossa a Cornellà-El Prat (1-2) i no ha pogut sumar el primer punt de la temporada davant la seva afició. Tot i que ha començat guanyant amb un gol d'Álvaro, al segon temps els aragonesos han empatat des del punt de penal (Apoño), i a pocs minuts del final han sentenciat amb un gol de Postiga. Albín, que ha tocat una pilota amb les mans dins l'àrea, ha vist la segona targeta groga i ha deixat l'Espanyol amb deu jugadors més de quaranta minuts.

Tot i que l'Espanyol ha marxat al descans amb el gol d'Álvaro com a renda, el Saragossa, en el segon temps, s'ha aprofitat de l'expulsió d'Albín. El fet de jugar 40 minuts amb un home menys ha pesat massa als de Pochettino. Al minut 85 Aranda ha estat a punt de marcar el segon gol, però no ha sigut fins al 88 que Hélder Postiga ha fet l'1-2 definitiu en una jugada en què tota la defensa blanc-i-blava ha fallat.