PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/08/2012

El Saragossa s'endú els tres punts de Cornellà amb un gol al minut 88 (1-2)

Els blanc-i-blaus, que han jugat amb deu homes gairebé tota la segona part per culpa de l'expulsió d'Albín, segueixen sense conèixer el triomf aquesta temporada

Ara
1 min
Álvaro Vázquez controla la pilota

BarcelonaL'Espanyol ha caigut aquest dissabte contra el Saragossa a Cornellà-El Prat (1-2) i no ha pogut sumar el primer punt de la temporada davant la seva afició. Tot i que ha començat guanyant amb un gol d'Álvaro, al segon temps els aragonesos han empatat des del punt de penal (Apoño), i a pocs minuts del final han sentenciat amb un gol de Postiga. Albín, que ha tocat una pilota amb les mans dins l'àrea, ha vist la segona targeta groga i ha deixat l'Espanyol amb deu jugadors més de quaranta minuts.

Tot i que l'Espanyol ha marxat al descans amb el gol d'Álvaro com a renda, el Saragossa, en el segon temps, s'ha aprofitat de l'expulsió d'Albín. El fet de jugar 40 minuts amb un home menys ha pesat massa als de Pochettino. Al minut 85 Aranda ha estat a punt de marcar el segon gol, però no ha sigut fins al 88 que Hélder Postiga ha fet l'1-2 definitiu en una jugada en què tota la defensa blanc-i-blava ha fallat.

stats