Espanyol
Esports Futbol 20/10/2012

Pochettino: "El vestidor està patint i se sent responsabilitzat"

El tècnic argentí justifica l'absència de Simao i Tejera com a "decisió tècnica" per equilibrar la convocatòria i es mostra confiat en derrotar el Rayo perquè veu l'equip "viu i amb il·lusió"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino en roda de premsa a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha confessat aquest dissabte que davant la situació de l'equip, cuer a la taula, "el vestidor està patint i se sent responsabilitzat", per això "es mereix aconseguir els tres punts, pel seu treball diari i pel seu esforç en els partits".

El tècnic ha reconegut que una victòria sobre el Rayo Vallecano "hauria de suposar" un punt d'inflexió i de partida important. Pochettino ha apuntat que els jugadors "saben que tenen un partit important" i aniran "amb tota la il·lusió de poder-ho fer bé", encara que recomana controlar "el nivell d'ansietat" i centrar-se únicament en competir.

A nivell personal, Pochettino ha confessat que se sent animat: "Jo estic bé, amb ganes d'aconseguir la victòria d'una vegada. Estem amb tota la força, l'equip està viu, amb ganes i amb la il·lusió de treure els tres punts. No penso en el que pugui passar si perdem. El que hagi de ser, serà".

L'entrenador ha valorat, d'altra banda, l'absència per segona vegada de l'extrem portuguès Simao Sabrosa en la convocatòria per al xoc davant el Rayo Vallecano. "És una decisió tècnica, com també la de Tejera... És simplement una qüestió numèrica. Hem de buscar l'equilibri en la convocatòria", ha dit.

Sobre el Rayo, Pochettino no s'ha mostrat sorprès pels deu punts que té a la classificació: "En l'arrencada de Lliga, es passa per períodes de més o menys fortuna. Crec que les notes sempre han de posar-se al final de temporada".

stats