ESPANYOL

La plantilla de l'Espanyol segueix somiant amb Europa

Osvaldo: "Ja estava impacient per tornar a marcar"

El davanter blanc-i-blau va aconseguir un doblet contra l'Atlètic de Madrid a Cornellà-El Prat i, amb aquests dos gols, ja acumula deu dianes aquesta temporada

Pablo Daniel Osvaldo, davanter del l'Espanyol, s'ha mostrat molt satisfet després del seu doblet d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid a Cornellà i ha assegurat que tenia moltes ganes de seguir ajudant l'equip, després de tornar de la seva lesió, per tornar als llocs europeus de la classificació. "Ja estava impacient per tornar a marcar. Trobava a faltar jugar i estic molt content per com m'he trobat després de la lesió, pels dos gols i per la victòria. Sempre intento ajudar en el que pugui l'equip, tots intentem tirar per endavant", ha apuntat el màxim realitzador blanc-i-blau, que suma ja deu dianes.

El davanter ha assegurat que l'empat d'ahir "és just i sap a victòria" després que l'Espanyol remuntés dues vegades. "Estem tornant al que érem abans de la mala ratxa. No ens hem de relaxar i cal quedar-se sempre amb la part positiva. Tota la plantilla segueix somiant amb Europa", ha insistit.

Osvaldo, d'altra banda, ha volgut agrair el suport de l'afició: "El calor que ens transmeten és impressionant, sempre he admirat la grada de l'Espanyol". El punta només pensa ara a sumar els tres punts de Gijón. "Serà un rival dur i hem de treballar tota la setmana per emportar-nos la victòria", ha subratllat.