LLIGA ITALIANA
Futbol23/04/2011

Un gol de Robinho a la recta final de partit dóna més de mitja lliga al Milan (0-1)

El Nàpols, d'altra banda, ha perdut a l'estadi del Palerm (2-1) i cedeix el segon lloc a l'Inter, que ha guanyat (2-1) la Lazio. La distància amb el Milan és de 8 punts

Adrià Soldevila

BarcelonaEl Milan ha guanyat aquesta tarda un partit molt important de cara al títol final de Lliga, amb vista a guanyar el Scudetto. Un gol de Robinho ha facilitat les coses a l'equip d'Allegri, que ja és a 8 punts del segon.

Amb un primer temps grandiós, el Milan ha pogut marxar al descans amb un marcador molt ampli, però les ocasions de Cassano, Seedorf, Boateng o el mateix Robinho, no han trobat el camí merescut del gol i els rossoneri han marxat a vestidors amb un gust de boca agredolç. Al segon temps, els jugadors de Massimiliano Allegri han baixat el llistó i han patit per mantenir la seva porteria a zero. Fins i tot un llançament al travesser de l'equip local ha pogut desequilibrar el marcador, però també la sort és important, per ser campió de Lliga. I patint, al 82' ha arribat el gol del Milan. En una passada llarga perfecta, precisa, com ens acostuma Clarence Seedorf, ha enviat la pilota per Cassano, que ha assistit fàcil per Robinho. El brasiler, a plaer, ha ajustat la pilota al pal davant la sortida d'Arcari i els jugadors ho han celebrat com mai. El títol és més a prop.

Cargando
No hay anuncios

per fer caure un contrincant dins l'àrea. Ha entrat Castellazzi, que no ha pogut fer en el llançament de la pena màxima de Zárate. La Lazio es posava 0-1 i amb un jugador més. L'Inter tenia a favor el temps, gairebé 70 minuts per remuntar. L'Inter ha jugat al seu ritme, sense posar-se nerviós, i just abans del descans Sneijder, amb un gran llançament de falta, ha anotat l'empat 1-1, un golàs. A partir d'aquest moment l'Inter ha començat a pressionar més i ha intentat anar a aconseguir el partit. El seu esforç s'ha vist recompensat en el minut 53 quan Eto'o ha pressionat una pilota llarga, el defensa ha relliscat, i el camerunès ha agafat la pilota, ha fintat Muslera i ha marcat a plaer. 2-1 definitiu.

Ara el Milan és primer a 5 punts de l'Inter i a 6 del Nàpols, però podria posar-se a 8 del segon si aconsegueix la victòria al camp del Brescia.