Segona Divisió B
Esports Futbol 10/03/2013

L'Hospitalet guanya el cuer i ja és tercer

Triomf de l'Hospi a Binissalme (0-1), del Nàstic contra l'Atlètic Balears (0-1), del Badalona contra el Mallorca B (0-1), del Sant Andreu conra l'Alcoià (1-0) i del Lleida Esportiu contra l'Athletic Club B (2-0). Emat entre Prat i Oriola (0-0) i de l'Espanyol B al camp del Ieclà (2-2), i derrotes del Reus Deportiu contra el València Mesetalla (0-1) i del Llagostera contra l'Huracán (0-1)

Ara
3 min
Una acció del Llagostera-Huracán

BarcelonaPocs gols i, sobretot, visitants. Aquesta ha estat la tònica dominant de la 30a jornada del grup 3 de la 2a divisió B, que aquest diumenge es completa. D'entre les bones notícies per als catalans, el triomf de l'Hospitalet, que el permet escalar fins al tercer lloc.

Binissalem 0 - 1 L'Hospitalet

L'Hospi no ha fallat al camp del cuer i ha sumat tres punts molt valuosos que el permeten escalar fins la tercera posició, fent-se fort a la zona de 'play-off'. Tot i això, l'únic gol del partit s'ha fet esperar. Aday, al 71' ha enviat la pilota al fons de la porteria, mentre que els locals han acabat el partit amb un jugador menys per l'expulsió de Salas al 86'.

Prat 0 - 0 Oriola

Empat sense gols al Sagnier que no deixa satisfets cap dels dos equips. El Prat perquè es manté a la meitat de la classificació, en terra de ningú. Mentre que l'Oriola és 17è, en zona de promoció per la permanència, amb només dos punts d'avantatge respecte el Constància (18è).

At. Balears 0 - Nàstic 1

Els tarragonins continuen en línia ascendent i han sumat una nova victòria a domicili. I això que Bezares ha vist la targeta vermella al minut 71. El Nàstic, però, s'ha sobreposat a aquesta situació i ha aconseguit l'únic gol del partit al minut 83, per mitjà de Bueno, que ha transformat un penal.

Reus Deportiu 0 - València Mestalla 1

Un solitari gol de Dalmau ha estat suficient perquè el filial del València aconseguís els tres punts de la visita a Reus, en un enfrontament entre dos equips de la zona mitja-alta de la classificació. Tot i perdre, el Reus Deportiu es manté vuitè, mentre que el València Mestalla és novè a un punt.

Mallorca B 0 - Badalona 1

Partit a partit, el Badalona va escapant de la zona compromesa de la classificaió. Aquesta vegada al camp del Mallorca B. Això sí, no ha estat una victòria fàcil. Robert, al minut 41 de la primera meitat, ha obert el marcador. Tanmateix, els catalans han acabat jugant els últims 25 minuts amb inferioritat per l'expulsió de Gallardo.

Llagostera 0-1 Huracán València

A punt ha estat el Llagostera de sorprendre el líder. L'equip d'Oriol Alsina ha resistit amb empat a zero durant tot el partit, però un gol al temps afegit de San Julián, de cap, ha donat els tres punts a l'Huracán València. Els locals han vist com l'àrbitre Pérez Muley expulsava amb vermella directa Masó al minut 19 per una dura entrada sobre Capdevila. Tot i l'esforç en inferioritat, no s'ha pogut evitar que els valencians s'enduguessin el triomf.

Sant Andreu 1 - 0 Alcoià

Els andreuencs han sumat la setena victòria consecutiva a casa en superar l'Alcoià (1-0). Un partit que s'ha resolt amb un solitari gol de Marc Mas al minut 29, però que els visitants han pogut empatar per les reiterades oportunitats que han tingut. Tanmateix, els locals han mantingut la porteria a zero i ja porten onze partits consecutius a casa sense encarixar cap gol.

Ieclà 2 - 2 Espanyol B

El filial blanc-i-blau no ha pogut sumar els tres punts al camp del Ieclà tot i avançar-se dues vegades al marcador i acabar amb superioritat. Joan Jordan ha marcat el primer gol per a l'Espanyol B al minut 5, i Corella ha empatat tornant del descans (53'). Cubillas, deu minuts després, ha tornat a donar avantatge al filial. Tanmateix, i malgrat l'expulsió de Micky, Matas no ha desaprofitat un llançament des dels 11 metres per igualar el marcador de manera definitiva.

(Grup 2) Lleida Esportiu 2 - 0 Athletic Club B

Els de la Terra Ferma han acabat amb una ratxa de 19 partits consecutius del filial basc sense perdre. Imaz, a la mitja hora, ha inaugurat el marcador. I Miramón ha fet el 2-0 definitiu al minut 68. Amb aquesta victòria, els lleidatans es mantenen a la zona mitja-alta i ja tenen la permanència virtualment assegurada.

stats