Futbol Català
Esports Futbol 05/06/2011

Al Badalona li tocarà tornar a remuntar

Els escapulats perden (1-0) en l'afegit de l'anada de les semifinals

Redacció
1 min
Una jugada del partit

Miranda de EbroEl partit d'anada de les semifinals de la promoció d'ascens entre el Mirandés i el Badalona ha finalitzat amb derrota dels catalans al primer minut d'afegit de l'encontre. Els locals han gaudit de més aproximacions al llarg del partit, però sense un perill determinant. Lambarri, que havia entrat al segon temps a la punta d'atac, ha enviat un remat de cap al fons de la xarxa al minut 91, fruit d'una centrada per banda dreta que l'alt davanter local ha aprofitat a plaer sense cap marca dins l'àrea.

L'encontre s'ha disputat sota un plantejament de joc molt tàctic i durant el temps reglamentari tot ha apuntat a un reservat empat sense gols. La millor ocasió pel conjunt badaloní l'ha tingut David Prats de cap, al segon temps, però el seu remat ha sortit massa creuat. Tal com va passar contra el Leganés en l'anterior eliminatòria, al Badalona li tocarà donar-li la volta al partit al Camp del Centenari d'aquí set dies.

Semifinal promoció d'ascens a Segona A (anada)

MIRANDÉS 1 - BADALONA 0

Mirandés: Wilfred, Garmendia, César, Raúl, Antxón (Mikel, 79'), Ivan, Mújica (Candela, 60'), Pablo, Alain (Lambarri, 70'), Álvaro i Jony.

Badalona: David Valle, Vázquez, Ramírez, Robles, Xavi Muñoz (Miguel Ángel, 66'), Ferron, Prats, Casado (Sibidé, 69'), Dani Guerrero (Rodríguez, 82'), Santi Villa i Sellarés.

Àrbitre: Pérez Pallas

Targetes: Grogues a Raúl i Ivan (Mirandés) i a Ramírez, Ferron, Sellarés, Vázquez, Sibidé i Dani Guerrero (Badalona)

Gol: 1-0 (Lambarri, 91')

stats