LLIGA BBVA
Futbol24/01/2015

El Madrid surt viu de Còrdova gràcies a un penal als últims minuts (1-2)

Els locals s'han avançat al minut 3 amb un gol de Ghilas de penal, però el Madrid ha capgirat el marcador tot i fer un partit molt discret. Cristiano Ronaldo ha estat expulsat per agredir un jugador local

BarcelonaEl Reial Madrid ha aconseguit els tres punts del Nuevo Arcángel a l'últim sospir, i en un partit molt discret dels homes de Carlo Ancelotti (1-2). El Còrdova ha fet mèrits per endur-se la victòria però li ha faltat encert als últims metres. Encert que sí que han tingut els blancs per mitjà de Gareth Bale al minut 88.

El Còrdova s'ha avançat gràcies a un penal de Sergio Ramos que no ha desaprofitat Ghilas (min 3). La diana ha esperonat el conjunt local, que ha fet un pas endavant i ha plantat cara al Madrid. Els blancs han estat molt desencertats i els ha faltat concentració, tant en el joc d'equip com en les accions individuals.

Cargando
No hay anuncios

Els andalusos han tingut opcions per fer el segon, gràcies a múltiples contraatacs per la banda dreta, però qui ha marcat ha estat el Madrid, aprofitant un córner que ha rematat Benzema.

A la segona meitat, el partit ha seguit igual, amb el Còrdova alentint el joc i un Madrid descentrat. A mesura que avançava el temps, els locals s'han vist amb forces per guanyar i han posat setge a la porteria de Casillas. El Madrid no hi era i els andalusos han tingut dues ocasions boníssimes per marcar, entre elles un xut que ha tocat el pal.

Cargando

Cristiano Ronaldo, el jugador més combatiu del Madrid, ha perdut els nervis i ha estat expulsat per una agressió sense pilota a Edimar. Amb aquesta vermella directa semblava que el partit estava sentenciat, però Fede Cartabia ha tocat la pilota amb les mans, en un llançament de falta, i l'àrbitre ha indicat el punt de penal. Al minut 88, Bale no ha perdonat i ha donat els tres punts al Madrid en un partit per oblidar dels blancs.