1a divisió
Futbol12/12/2010

El Madrid domina amb comoditat a la Romareda gràcies als gols d'Özil i Cristiano (0-2)

Özil ha marcat el primer gol, de jugada personal, al quart d'hora. I Cristiano Ronaldo ha deixat el paritt vist per sentència marcant de falta directa abans del descans

BarcelonaEl Madrid domina, després dels primers 45 minuts de joc, amb total comoditat a la Romareda, gràcies als gols d'Ozil (15') de jugada personal; i Cristiano Ronaldo (44') de falta directa, i deixa pràcticament sentenciat el partit quan encara queden 45 minuts per jugar-se.

El partit ha estat marcat durant el primer temps per la superioritat dels de Mourinho, que han controlat el partit des del primer minut, i han deixat en evidència un Saragossa que demostra per què és el cuer de Primera Divisió.

Cargando
No hay anuncios

Ha estat un primer temps amb molt joc subterrani, moltes faltes, i targetes pels dos equips. En especial destaca la targeta groga per Marcelo, que ja n'acumula 5 a la lliga i es perdrà el proper partit, a casa, contra el Sevilla.

SARAGOSSA: Leo Franco, Diogo, Lanzaro, Jarosik, Paredes, Edmilson, Gabi, Lafita, Ander, Bertolo, Sinama.

Cargando

REIAL MADRID: Casillas, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Alonso, Lass, Di María, Özil, Cristiano, Benzema