En directe
En directe
19/08/2012

Minut a minut: Reial Madrid 1 - València 1 (FINAL)

Fins aquí el minut a minut del partit entre Madrid i València. Continuem aquí amb el partit del Barça

El Madrid ha estat superior però li ha faltat frescor en atac per crear més perill. Cristiano Ronaldo, totalment desaparegut, no ha participat en el joc blanc. El València ho ha intentat a la contra i ha pogut marcar el segon (Soldado) però l'àrbitre li ha anul·lat per fora de joc bastant dubtós. La crònica: El València treu un punt important del Bernabéu gràcies a Diego Alves

FINAL Reial Madrid 1 - València 1

91' Perill! Desajust defensiu del Madrid i Valdez està a punt de marcar. Córner pels visitants

90' 3 minuts d'afegit al Bernabéu. El Madrid posa setge però no pot superar la defensa del València (1-1)

87' Madrid i València empaten a 1, i comencen els nervis al Bernabéu. Tot i això, els blancs ataquen...

84' Joc aturat al Bernabéu per una topada entre Xabi Alonso i un defensa del València

80' Quina aturada d'Alves! Ocasió del Madrid, amb un xut de Benzema, i el porter del València rebutja amb els punys a córner

73' El partit continua obert, tot i que han baixat una mica les revolucions. Tot i això, el Madrid juga més a prop de la porteria del València que no pas al revés

65' Pilota al pal! Cop de cap d'Higuaín i la pilota toca el travesser. El Madrid posa setge a la porteria visitant

64' Ocasió clara pel Madrid, amb una pilota a l'interior de l'àrea que Higuaín no pot rematar per ben poc

60' El partit s'ha revolucionat i tots dos equips han estirat les línies per buscar el gol. El Madrid fa un canvi, i entra Benzema per Lass (canvi clarament ofensiu)

55' Gol anul·lat a Soldado per fora de joc. El davanter del València havia superat Casillas i marcat, però ja jugada ja estava invalidada. Llàstima que la repetició no ens aclareix els dubtes

Comença la segona part. Reial Madrid 1 - València 1

CANVI al Madrid. Albiol entra en el lloc de Pepe. En canvi, Casillas s'ha recuperat i pot jugar

Al Madrid, preocupa l'estat de Casillas. El porter encara es queixa del cop al cap i és dubte pel 2n temps

DESCANS Reial Madrid 1 - València 1

43' Casillas i Pepe al terra, els dos s'han fet mal en l'acció del gol tot i que es podran recuperar. Han topat de cap en l'intent per evitar la rematada, i Pepe s'ha fet un trau a la cella

Tino Costa penja la pilota a l'àrea i Jonas s'avança als rivals i marca

41' GOL del València (Reial Madrid 1 - València 1) Empata Jonas