Segueix en directe l'Espanyol-Atlètic corresponent a la jornada 35 de la Lliga Santander que es disputa a l'RCDE Stadium

Roger Requena

FINAL! S'acaba la festa a l'RCDE Stadium! Espanyol 3-0 Atlètic! #rcde

3-0. Min.90 | Canvi a l'Espanyol: entra Sergio García, marxa Melendo #rcde

3-0. Min.89 | GOOOOOOOOOOOOOL DEL PANDA! MARCA L'ESPANYOL! #rcde

2-0. Min.88 | PENAL favorable a l'Espanyol per falta de Juanfran sobre Puado! #rcde

2-0. Min.87 | Treballa l'Espanyol per refusar una jugada a pilota aturada de l'Atlètic. El partit ja fa minuts que té ben poca història #rcde

2-0. Min.85 | Canvi a l'Espanyol: entra Víctor Sánchez, marxa Rosales, que sembla tocat físicament #rcde

2-0. Min.78 | Canvi a l'Espanyol: entra Puado, marxa Wu Lei #rcde

2-0. Min.77 | Gol anul·lat a l'Atlètic per unes mans de Correa #rcde

2-0. Min.76 | Centra a ningú Griezmann. Partit horrorós dels atacants de l'Atlètic #rcde

2-0. Min.73 | Remata desviat Wu Lei des d'una posició forçada #rcde

2-0. Min.69 | OBLAK torna a evitar el tercer de l'Espanyol! Ara ha salvat un xut del Panda després d'una nova espectacular internada de Pedrosa. S'agrada l'Espanyol #rcde

2-0. Min.68 | L'Atlètic porta una segona part força fluixa i farcida d'errors. Es nota que els madrilenys, que tenen la segona plaça pràcticament lligada, ja no es juguen res més que l'honor... #rcde

2-0. Min.66 | Remata de cap desviat el Panda després d'un córner #rcde

2-0. Min.65 | OBLAK salva el tercer! Quin xut de Darder que refusa l'eslovè amb una mà sensacional! #rcde

2-0. Min.65 | Horrible el Panda, molt lent, desaprofita una gran jugada de Melendo i Roca i acaba rematant al cos d'un defensa #rcde

2-0. Min.60 | Groga per a Morata per un cop en un salt #rcde

2-0. Min.59 | Doble canvi a l'Ateltic: entren Montero i Vitolo per Rodri i Lemar #rcde

2-0. Min.58 | Avís alt de Pedrosa amb la dreta #rcde

2-0. Min.58 | Persisteix l'Espanyol! Nova errada de Rodrigo que aprofita Darder, que li pispa la cartera i provoca un córner després de plantar-se dins de l'àrea #rcde