En directe
20/06/2020

Espanyol-Llevant, la Lliga en directe

Segueix en directe l’Espanyol-Llevant corresponent a la jornada 30 de la Lliga Santander que es disputa a l’RCDE Stadium

L'Espanyol s'enfonsa contra un Llevant que acaricia la permanència (1-3): repassa la crònica del partit que s'ha disputat al RCDE Stadium, per Roger Requena

David López: "Ells han estat més determinants. No ha estat el nostre millor partit, però ens hem esforçat. Ara hem d'aixecar el cap i seguir endavant. Queda molta Lliga"

David López, sobre la derrota de l'Espanyol: "El resultat és dolent. Teníem moltes ganes de guanyar i fer un pas endavant, i no ha estat possible. El partit ha estat molt dur. Portem dos partits jugant a les 14h i l'altre dia amb un home menys. No hem pogut fer més"

FINAL al RCDE Stadium, 1-3 | L'Espanyol perd contra el Llevant i trenca la seva bona ratxa en el retorn de la Lliga #rcde

1-3. Min. 87 | Gol de Pedrosa en pròpia porta per tancar definitivament el partit. El Llevant sentencia contra l'Espanyol #rcde

1-2. Min. 82 | Últims canvis d'Abelardo i de l'Espanyol: entren Ávila i Vargas per Javi López i Melendo. Menys de 10 minuts pel final de partit

1-2. Min. 77 | Més canvis a les files de l'Espanyol: entren Pedrosa i Facundo Ferreyra per Dídac Vilà i Víctor Sánchez #rcde

1-2. Min. 75| Diego López de nou! El porter torna a salvar l'Espanyol per partida doble. Els blanc-i-blaus estan patint per evitar que el Llevant ampliï l'avantatge al marcador

1-2. Min. 73| Bardhi intenta fer el seu segon gol amb un nou xut llunyà. L'Espanyol, patint per mantenir-se en dinàmica de partit

1-2. Min. 71| Nou canvi al Llevant al RCDE Stadium: entra Nemanja Radoja per Vukcevic #rcde

1-2. Min. 68 | Diego López evita el tercer gol del Llevant.

1-2. Min. 68 | Reacciona Abelardo després del gol del Llevant fent el seu primer canvi. Entra Sergi Darder per Wu Lei

1-2. Min. 66 | Gol del Llevant, gol de Bardhi amb un xut des del balcó de l'àrea. Els visitants trenquen l'empat en el millor moment de l'Espanyol

1-1. Min. 62 | El Llevant fa els primers canvis del partit: entren Morales i Hernani en el lloc de Borja Mayoral i Melero

1-1. Min. 53 | Adrián Embarba lidera dues bones accions de perill de l'Espanyol. Els blanc-i-blaus comencen a posar una marxa més

1-1. Min. 52 | Molta igualtat en el primer tram del segon temps. L'Espanyol i el Llevant busquen el seu segon gol per trencar l'empat

COMENÇA la segona part al RCDE Stadium. L'Espanyol empata 1-1 contra el Llevant. Els blanc-i-blaus tenen 45 minuts per buscar els tres punts i apropar-se a la zona tranquil·la de la classificació

DESCANS al RCDE Stadium, 1-1 | L'Espanyol i el Llevant empaten amb gols de David López i Borja Mayoral

1-1. Min. 42 | Gol anul·lat del Llevant per fora de joc de Melero minuts abans d'arribar al descans #rcde

1-1. Min. 32 | Moment del 'cooling break' al RCDE Stadium. Abelardo parla amb David López i Calleri durant aquesta aturada del joc #rcde